Lähdimme perjantaina Helsinkiin Voittaja-näyttelyyn. Aamulla alkoi lumisade, joka onneksi sopivasti loppui puolilta päivin, kun starttasimme. Matka sujui hyvin ja Remu oli rennosti koko matkan. Pidimme pysähdyksiä tasaisin väliajoin ja Remu hyppäsi itse autoon ja meni boksiin vapaaehtoisesti. Viimeksihän meillä oli pieniä erimielisyyksiä näillä pidemmillä matkoilla, että missä se Remun paikka on. Mutta nyt siis kaikki meni hyvin.

Perillä riittikin sitten nähtävää!! Ensinnäkin majoituimme Mikon siskon, Katin luo. Kerrostalo jo hisseineen ja joka puolelta kuuluvine äänineen oli melkoinen kokemus Remulle. Puhumattakaan myöhemmin lenkillä näkemistämme city-jäniksistä, ratikasta ja niistä miljoonista autoista, joita oli vähän enemmän kuin täällä meidän kirkonkylällä! Löydettiin koirapuisto, jossa Remu sitten otti lähtöjä milloin junan, milloin jäniksen perään. Yöllä kolahti postiluukku ja siitäkös Remu myös riemastui..

Itse näyttely meni meidän osalta hyvin. Oman hösäämisen piikkiin menikin sitten kaikki se, mikä meni pieleen. Ensimmäisessä kehässä Remu käyttäytyi ihan ok, mitä nyt pöydällä oli TOSI innokas ja meillä meni kummallakin vähän pasmat sekaisin, kun tuomari pyysikin minua näyttämään Remun hampaat. Juoksu ja asento menivät hyvin ja Remu malttoi olla paikallaan hienosti. Saimme EH:n ja seuraavanlaisen arvostelun: " Kookas, erinomaista tyyppiä oleva, todella reipas nuori mies. Oikea pään malli, kuono voisi olla hieman lyhyempi. Erinomainen kaula, ylälinja ja hännänkiinnitys. Hieman pysy olkavarsi. Hyvät takakulmakset. Erinomainen karva ja hyvä väri. Liikkuu ok. Tarvitsee vain aikaa."

Kilpakehässä mulla alkoikin sitten se sykkiminen ja Remuunhan tarttui heti se mun konhotus. Mistään ei tullut mitään ja meidän ympyrässä kiertäminenkin oli lähinnä sitä, että minä raahasin Remua perässä. Asennostakaan ei tullut mitään.. No, tuomari kävi kättelemässä meidät pois ja sanoi, että vähän vielä malttia nuorelle herralle, niin se on erinomainen koira.

Eli tyytyväisiä saadaan olla päivään. Palasimme vasta sunnuntaina kotiin eli tiedossa oli vielä toinenkin yö, jolloin lehti kolahti oven läpi ja ääniä kuului joka puolelta. =) Kyllä oli bödeläisillä ihmettelemistä (enkä puhu nyt vain Remustsa!)!

Yritän laittaa kuvia tuolta näyttelyistä, jos vain suinkin onnistun..