Niinhän siinä sitten kävi, että jälleen kerran kun olemme lomalla niin Remulle sattuu jotain.. Remu nautti pohjoisen hieman syvemmistä hangista niin täydellä riemulla, että "palellutti" häntänsä. Tai eläinlääkärin sanoin Remulle tuli vesihäntä. Onneksi kätevä emäntä oli ottanut omien lääkkeidensä mukaan myös Remun kipulääkkeet -kaiken varalta. Torstaista eteenpäin oli määräyksenä lämpimät oltavat eli Remun hankihyppelyt loppuivat siihen.

Muuten loma sujui oikein mukavasti, lumikenkäiltiin, hiihdettiin ja pääsimme kokeilemaan uutta juoksuvyötä. Todella hyvä keksintö! Käytimme sitä niin lumikenkäillessä, lenkkeillessä kuin myös hiihtäessä. Toimme myös ladulle hilpeyttä omalla sähläyksellä. Remu ei ihan heti tajunnu, että hiihtäessä täytyy juosta VAIN toisella puolella eikä poukkoilla edestakaisin. Äkkiä tilanne olikin se, että Remu oli kiepauttanut remmin mun ympäri polvitaipeenkohdalta ja siitä kun Remu alkoi vetää niin emäntä oli tatamissa ennenkuin ehti ajatellakaan. Muutaman ärräpään saattelemana ylös ja selvittelemään remmejä suksien ja porkkien alta.. Lisäksi teimme hienoja jälkiä lumeen, kun Remu äkisti pysähtyi ja nosti koipea. Minä taas en ehtinyt jarruttaa tarpeeksi nopeasti ja Remu pomppi kolmella jalalla eteenpäin takajalka ylhäällä. Hienoa keltaista kuvioa tuli hankeen. Ja kanssahiihtäjillä oli hauskaa.. Nauru

Loma oli ja meni, nyt pitäisi sitten orientoitua arkeen.. Remu "tappoi" nyt lopullisesti petinsä ja kävinkin tänään hakemassa uuden, muovisen version. Toivotaan taas, että tämä peti kestää..

Vaihdamme luultavasti eläinkauppaa. Nykyisessä kaupassa myydään Remun ruuan kohdalla usein "eioo:ta" ja alkaa ärsyttää se, että ruokapussin takia on jouduttu käymään kaupassa kyselemässä jopa kolme kertaa ennenkuin saimme ruokaa. Aina luvattiin, että huomenna tulee. Onneksi löysimme toisen kaupan, joka myy täälläpäin tuota Eukanubaa. Yksi mahdollisuus olisi ollut ruuan vaihto, mutta jotenkin energia ei riitä nyt siihen, että kaikkien niiden ruokien joukosta aletaan etsiä sitä, mikä tuolle sopii ja mitä tuo syö.. Matkaa tulee kaupalle nyt vähän enemmän, mutta toisaalta samasta kaupasta löytyy nyt myös akvaariotarvikkeita. Palvelu oli tänään ainakin hyvä!

Ja ruuasta puheenollen.. Remu on jostain syystä alkanut nirsoilla naudan maha-lihaseos -yhdistelmää. Aamuruoka syödään joskus vasta päivällä ja useimmiten siihenkin tarvitaan pientä huijausta (muutama nakinpala pienitään ja sekoitetaan ruokaan tmv.). Olemme nyt kuitenkin ajatelleen sen niin, että koira ei varmaan itseään nälkää tapa täysinäisen ruokakupin ääreen. Eli pidämme tiukan linjan siten, että herkkuja ei anneta ennenkuin aamuruoka on syöty ja mikäli ruoka syömättä illalla, se tyhjennetään ja tilalle laitetaan iltaruoka. Ja eipä Remu jaksanut olla kuin päivän niin, että aamuruoka jäi syömättä. Periksi ei anneta, nirsoa tuosta koirasta ei tehdä! Joskus terrierin omistaminen vaatii itseltäkin kovapäisyyttä.. Nauru