Eli jälleen kerran meillä ollaan sukkakuurilla. Käytiin Remun kans tarkastamassa Nurmon uusi koirapuisto. Pakkasta oli noin 13 astetta ja puiston pohja ihan jäinen ja rösöinen. Remu jahtas autoja sen puolituntia, mitä ehdittiin siellä olla. Ja vauhtiahan oli jälleen. Jouduin keskeyttämään riemullisen taka-ajon, koska Remu alkoi ontua.. Koira siis autoon ja kotiin tutkimaan vahingot. Molempien etutassujen anturat halki. Vasemman etutassun anturassa oli oikein palkeenkieli. Remu yritti nuolla käpäliä koko ajan ja niinpä laitettiin pojalle taas sukat jalkaan Helosanin kera.Tässä muutama otos meidän pastorista, joka (kuten huomaatte) nauttii suunnattomasti sukista..

 

 

 

Seuraavana päivänä soitin eläinlääkärille, koska Remu ontui tassuja ainavain ja oli muutenkin nurruinen. Ja mikä kamalinta, Remu ei syöny aamuruokaansa eikä nukkunut, vaikka väsynyt olikin. Saimme lääkäriajan samalle päivälle. Lääkäri totesi tilanteen, määräsi antibiootteja ja kipulääkettä, sukkakuurin sekä ravinnelisää. Lääkäri epäili, että tassujen jatkuvan repeilyn aiheuttaa sinkin ja öljyjen puute. Ravinnelisää annetaan kuuriluonteisesti aluksi 2kk ajan, jonka jälkeen pidetään pieni tauko ja jatketaan taas. Pitäisi kuulemma turkinkin parantua. Tiedä siis vaikka alkaisi mestarille kasvaa partakin noilla pillereillä! Nauru Ainoa ongelma on vain se, että tabletit ovat aika isoja ja öljy on niiden sisällä nestemäisenä. Eli Remun pitäisi niellä ne kokonaisina. Aika hyvin se on kuitenkin meidän antanu niitä ahtaa sen kurkkuun.

Jatkossa nähdään, onko ravinnelisästä hyötyä. Ja toivotaan nyt, että sataisi vähän pehmeää lunta, niin ei olisi tuon tassun niin lujilla..